Furnizori

logo FERM

Ferm Olanda

Ferm Olanda deţine o gamă largă de scule electrice, care oferă milioanelor de utilizatori Do-it-yourself, performanţe maxime şi uşurinţă în utilizare la un preţ competitiv. Ferm are întotdeuna maşina electrică perfectă, indiferent dacă este utilizată pentru a efectua o singură gaură sau o renovare completă. Produsele Ferm sunt proiectate conform normelor de cea mai inaltă calitate DIY şi îndeplinesc toate normele şi liniile directoare europene.

Rems Germania

Rems Germania

Din 1909, anul fondării, REMS produce scule pentru prelucrarea ţevilor, în special pentru instalaţii sanitare şi de încălzire. La inceput scule de mână, apoi maşini electrice. REMS a oferit întotdeuna produse care au făcut munca instalatorilor mai uşoară, mai rapidă, mai rentabilă. Astăzi, REMS este unul din principalii producători de maşini şi scule pentru prelucrarea ţevilor. Datorită tehnologiei innovative aplicate şi a calităţii lor inalte, produsele REMS sunt larg apreciate în întreaga lume.

Lincoln Electric

Lincoln Electric SUA

Lincoln Electric este lider mondial în proiectarea, dezvoltarea şi fabricarea produselor pentru sudare cu arc electric, a sistemelor robotizate de sudare, a echipamentelor de tăiere cu jet de plasmă şi oxigaz, situându-se pe o poziţie fruntaşă la nivel global şi pe piaţa aliajelor pentru brazare şi lipire.
Detalii